31.1.16

Δεν κλείστηκε ραντεβού με τον πρωθυπουργό...

Δεν κλείστηκε ραντεβού με τον πρωθυπουργό διευκρινίζει η Πρωτοβουλία Αγροτών... διευκρινίζει η Πρωτοβουλία Αγροτών...
«Δεν υπήρξε συμφωνία ότι θα πάμε στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πρόθεσή μας υπάρχει», διευκρίνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Αγροτών Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, καθώς είχε...
διαφανεί νωρίτερα χθες ότι ορισμένοι αγρότες από την Ημαθία, που πρόσκεινται στη  Πρωτοβουλία, εμφανίζονταν πιο διαλλακτικοί για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κάτι που προκαλούσε ρήγμα στο μέχρι εκείνη τη στιγμή αρραγές μέτωπο των αγροτών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο Mega εξήγησε ότι δεν κλείστηκε κάποιο ραντεβού με την Πρωτοβουλία Αγροτών και τον πρωθυπουργό.

«Υπήρχε προγραμματισμένη χθες στην Agrotica μια μεγάλη συνάντηση της Πρωτοβουλίας με τα υπόλοιπα μπλοκ. Το προηγούμενο βράδυ ζητήθηκε από τον κ. Ρήγα (τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ) και έναν εκπρόσωπο της Ημαθίας να τους καταθέσουμε τις θέσεις μας, και μας είπαν ότι είναι ανοικτοί στο διάλογο», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να μεσολαβήσει για τη συνάντηση.

«Η πρόθεση της Πρωτοβουλίας ήταν από την αρχή των κινητοποιήσεων η συνάντηση με τον πρωθυπουργό», επισήμανε, «μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει θα ξανασυναντηθούμε και θα αποφασίσουμε για την ημέρα που θα πάμε».

Οι αγρότες πάντως κλιμακώνουν τον αγώνα τους και σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση. Με τα Τέμπη να κλείνουν σήμερα για έξι ώρες, από τις 12 έως τις 6, οι αγρότες ζητούν διακομματική επιτροπή στη Βουλή να εξετάσει τα αιτήματά τους και προειδοποιούν πως είναι έτοιμοι να κατέβουν με τα τρακτέρ τους και στην Αθήνα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη χθεσινή σύσκεψη στα Τέμπη, οι αγρότες καταδικάζουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: