31.1.16

Ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα...

Τι ψάχνει η αστυνομία για την ένοπλη επίθεση στον Πάνο Καλλίτση
...για την ένοπλη επίθεση στον Πάνο Καλλίτση...
Σε σοβαρή κατάσταση, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων, Πάνος Καλλίτσης. 
Ο...
διάσημος make up artist το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από δύο αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα. Οι δράστες αφού άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε στα χέρια του ο Καλλίτσης, τράπηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο σε φυγή και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αδελφή του, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού. Μπροστά στην επίθεση ήταν και η σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο εκείνο της ληστείας, ενώ δεν αποκλείεται να υπήρχε και τρίτος συνεργός στην επίθεση.

Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση άνδρες της αστυνομίας συλλέγουν ό,τι υλικό υπάρχει από κάμερες ασφαλείας στη διαδρομή από το κομμωτήριο στο σπίτι που ακολούθησε ο Πάνος Καλλίτσης. Μέσα από αυτό το υλικό, οι αστυνομικοί θέλουν να δουν εάν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που ακολουθούσε τον γνωστό κομμωτή.

Σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση στις Αρχές και η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τα άτομα που επιτέθηκαν στον διάσημο make up artist να είναι πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, που γνώριζαν πότε τελειώνει τη δουλειά και ότι κουβαλάει τις εισπράξεις μαζί του.

Στο πλευρό του διάσημου make up artist και της συζύγου του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η κουμπάρα τους Ελεονώρα Μελέτη, η οποία τους πάντρεψε τον Ιούλιο του 2011.

πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: