31.1.16

Ευχαριστήριο μήνυμα της Σελίν Ντιον...


Με μία ανοιχτή επιστολή μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας η Σελίν Ντιον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, στα εκατομμύρια των θαυμαστών της, για την...
υποστήριξη που της παρείχαν όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ασθένεια του συζύγου της, Ρενέ Αντζελίλ, μέχρι τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κηδεία του αγαπημένου της συζύγου, αλλά και του αδελφού της η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έγραψε: «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι από την πάρα πολύ αγάπη και την υποστήριξη που δεχτήκαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους, που άγγιξαν τις ζωές μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων αυτών ημερών. Έχουμε αισθανθεί την αγάπη σας για τον Ρενέ και τις προσευχές σας και τη συμπόνια σας που μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά την κυβέρνηση του Κεμπέκ που τίμησε την μνήμη του Ρενέ με μία Εθνική Κηδεία, καθώς και τους πολλούς ανθρώπους, αλλά και τις οργανώσεις που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. Εμείς ποτέ δεν θα ξεχάσουμε όλη αυτή την καλοσύνη που έχουμε εισπράξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: