31.1.16

Η κυβέρνηση να αλλάξει ρότα...



«Η κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί, σε ποια ατραπό οδηγεί τη χώρα και να αλλάξει ρότα εδώ και τώρα, πριν η ζημιά καταστεί...
"ανήκεστος"», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «άβουλη και αμήχανη» και την αντιπολίτευση «περιχαρακωμένη στη λογική της αποφυγής του πολιτικού κόστους».

Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι «αντιμετωπίζει τα καθημερινά και μεγάλα ζητήματα του ασφαλιστικού και του προσφυγιικού αποσπασματικά και ευκαιριακά», αλλά και για τη «μακροημέρευση του πελατειακού πολιτικο-οικονομικού συστήματος που ταλανίζει τη χώρα και μας οδήγησε στο χείλος μιας εθνικής καταστροφής».

Τέλος, το Κίνημα, μέσω της ανακοίνωσής του, αναφέρει ότι εγείρονται ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητα για το «κλείσιμο» ζητημάτων, όπως η ρύθμιση που αφορά αποφάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος που ελήφθησαν από ηγεσίες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και η ρύθμιση παροχής αδειών εκπομπής, οι οποίες γίνονται «με τρόπο που δεν συνάδει με τις δημοκρατικές αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: