31.3.16

Πτήση-θρίλερ της United Airlines...


...λόγω επιβάτη που επέμενε να κάνει γιόγκα...

Στο αεροδρόμιο της Χονολουλού αναγκάστηκε να επιστρέψει αεροσκάφος της United Airlines μετά από πανικό που προκάλεσε ένας ηλικιωμένος νοτιοκορεάτης όταν ξαφνικά...
σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να κάνει γιόγκα, απειλώντας ταυτόχρονα πως θα σκοτώσει όλους τους επιβάτες.

Η πτήση είχε προορισμό τον διεθνή αερολιμένα Narita στην πόλη Chiba της Ιαπωνίας και είχε ήδη φτάσει σχεδόν στα μισά του ταξιδιού όταν ο 72χρονος Hyongtae Pae ο οποίος ταξίδευε με τη σύζυγό του σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος της ατράκτου όπου άρχισε να κάνει γιόγκα και να... διαλογίζεται.

Ο διαλογισμός του ωστόσο δεν αποδείχθηκε και πολύ... αποτελεσματικός, καθώς, στις συστάσεις των αεροσυνοδών να επιστρέψει στο κάθισμά του άρχισε να απειλεί πως θα σκοτώσει όλους τους επιβάτες, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να δαγκώσει μέλη του πληρώματος που επιχείρησαν να τον περιορίσουν, φωνάζοντας ταυτόχρονα «δεν υπάρχει θεός».

Αμέσως μετά την προσγείωση του Boeing ο ιδιόρρυθμος ηλικιωμένος συνελήφθη από το FBI και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη η οποία τον άφησε ελεύθερο αλλά με εγγύηση 25.000 δολαρίων και υποχρεώνοντάς τον να περάσει από ψυχιατρικές εξετάσεις, ενώ ταυτόχρονα του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ο Hyongtae Pae θα έπρεπε να... ξαναμπεί σε αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το FBI, ο δράστης ήταν συνταξιούχος αγρότης και βρέθηκε στη Χαβάη μαζί με τη γυναίκα του από τη Νότια Κορέα για να εορτάσουν τα 40 χρόνια του γάμου τους. Με τη γιόγκα άρχισε να ασχολείται τον τελευταίο καιρό και προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος του που τού είχε προκαλέσει αϋπνίες, ενώ η ίδια η γυναίκα του ανέφερε πως είχε να κοιμηθεί συνολικά 11 ημέρες.

thepresproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: