28.5.16

Έφτασε η μέρα...

Στα Μιλάνο ο τελικός του Champions League

Η μέρα που περιμένουν κάθε χρόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο έφτασε!

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ απόψε στο Μιλάνο, όπου οι δύο ομάδες της Μαδρίτης θα αναμετρηθούν...
για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια.

Η Ατλέτικο έφτασε πανάξια ώς εδώ, αποκλείοντας μάλιστα Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, δύο προκρίσεις που ισοδυναμούν με... μισό κύπελλο. Αντίθετα, η Ρεάλ βρήκε στον δρόμο της τις Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι, δυσκολεύτηκε παρότι ήταν το μεγάλο φαβορί και μέσα σε 90 ή 120 λεπτά μπορεί να σώσει μια κακή χρονιά, γράφοντας παράλληλα Ιστορία.

Οι «μερένγκες» κυνηγούν το ενδέκατο Τσάμπιονς Λιγκ κι αν τα καταφέρουν, θα αυξήσουν κι άλλο την ήδη μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες που το έχουν κατακτήσει, τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» αναζητούν το πρώτο τους.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν και η πιο... βιαστική. Εφτασε Πέμπτη βράδυ στην Ιταλία και χθες πρωί πρωί έκανε και τη συνέντευξη Τύπου.

«Αν σκεφτόμαστε τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε στη Λισαβόνα, τότε δεν θα τα καταφέρουμε. Εχουμε νικήσει πολλές φορές τη Ρεάλ στο παρελθόν και θα το ξανακάνουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και όχι στον προηγούμενο τελικό» τόνισε ο αρχηγός Γκάμπι, ενώ ο Σιμεόνε έβγαλε το καπέλο στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έκανε το αυτονόητο και χρησιμοποίησε τον Κασεμίρο ως αμυντικό χαφ, κάτι που έλειπε από τη Ρεάλ των αστέρων.

«Με αυτή του την κίνηση άλλαξε όλη την ομάδα προς το καλύτερο. Δεν επηρεάστηκε από τις καταστάσεις που επικρατούσαν νωρίτερα στον σύλλογο και αυτό τον καθιστά σημαντικό προπονητή».

Η αποστολή της Ρεάλ έφτασε χθες το πρωί και το αξιοσημείωτο από την πτήση είναι πως μαζί με τους παίκτες του «Ζιζού» ταξίδευε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Το ηλιόλουστο Μιλάνο έχει πλημμυρίσει από κόσμο και στο κέντρο της πόλης, όπου διεξάγονται και οι παράλληλες εκδηλώσεις του τελικού, δημιουργείται το αδιαχώρητο, όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρική γιορτή.

Οσο για τα αγωνιστικά, μία και μοναδική απουσία υπάρχει στα ρόστερ των δύο ομάδων κι αυτή αφορά τη Ρεάλ και τον Ραφαέλ Βαράν. Πάντως, ο Γάλλος στόπερ (θα χάσει και το EURO) δεν ήταν βασικός στη «βασίλισσα».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: