28.5.16

Νέες στάσεις εργασίας στο MEGA...

Mega ChannelΝέες κυλιόμενες τετράωρες στάσεις εργασίας αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA...
καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από τη διοίκηση του σταθμού επί των προβλημάτων που αφορούν τη λειτουργία του.

Οι στάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα στις ώρες 12:00 έως 16:00.
Η ΕΣΗΕΑ ζητεί την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων αποδοχών των εργαζομένων και την άμεση ενημέρωσή τους από τη διοίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. επί των προβλημάτων λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού.

Δεν αρκεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η προκαταβολή των τριών εκατομμυρίων, την οποία δεσμεύτηκαν οι μεγαλομέτοχοι του Mega πως θα βάλουν για τη θρυλική (όπως έχει καταντήσει) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν αρκεί.

Ούτε για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του καναλιού που, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ούτε και για τις τράπεζες.
Σκοπός των μετόχων είναι να βάλουν αυτοί τα τρία εκατομμύρια ευρώ και μετά οι τράπεζες να ξεμπλοκάρουν τον λογαριασμό του καναλιού ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες πληρωμές, αλλά αυτό είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από τις τράπεζες που έχουν δεσμευμένο ένα ποσό που φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ (από τα διαφημιστικά έσοδα του Mega των τελευταίων τριών-τεσσάρων μηνών)...

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: