26.6.16

Την… κόλαση με τα μάτια τους είδαν οι Πορτογάλοι...

Την… κόλαση με τα μάτια τους είδαν οι Πορτογάλοι
Οι αθλητικές μεταδόσεις σήμερα.
BINTEO...
Ήταν ένα από τα χειρότερα ματς στα χρονικά των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων…
Η ...
ποιότητα που υπάρχει σε Κροατία και Πορτογαλία προδιέθετε για διαφορετικό ποδόσφαιρο…

Ωστόσο, όταν παίζεται μια πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μια ομάδα είναι έτοιμη να τα θυσιάσει όλα κι αυτό έγινε με την Πορτογαλία. Οι Ίβηρες παρουσιάστηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά ως ένα σύνολο του Φερνάντο Σάντος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυσίασε το «εγώ» του για την ομάδα, με αποτέλεσμα η Πορτογαλία να βάλει «φρένο» στην Κροατία, που μέχρι σήμερα παρουσιαζόταν ως η πιο εντυπωσιακή ομάδα του τουρνουά.

Έπειτα από 113’, που δεν είχε συμβεί το παραμικρό και με το ματς να είναι εντελώς ισορροπημένο, η Πορτογαλία γλίτωσε από δοκάρι του Πέρισιτς στο 116’ και στην ίδια φάση έβγαλε την αντεπίθεση, με την οποία κρίθηκε ο αγώνας. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Κουαρέσμα, που πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο και με το κεφάλι, έστειλε την ομάδα του στους «8» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα συναντήσει την Πολωνία.

Την… κόλαση με τα μάτια τους είδαν οι Πορτογάλοι στο 116’, καθώς ο Πέρισιτς σημάδεψε το δοκάρι, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με το γκολ του Κουαρέσμα.

Δείτε το Βιντεο, ΕΔΩ...

πηγη newsbeast.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις  σημερα

Euro 2016: Φάση των 16

16.00 Γαλλία-Ιρλανδία (ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD)

19.00 Γερμανία-Σλοβακία (ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD)


22.00 Ουγγαρία-Βέλγιο (ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια: