30.6.16

Δρίτσας προς αντιπολίτευση: Να σταματήσετε τη σπέκουλα...

Ο Δρίτσας προς την αντιπολίτευση: Να σταματήσετε τη σπέκουλα - BINTEO
BINTEO...
Στην δριμεία κριτική που δέχθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης  για τη σύμβαση με την Cosco,  απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας. 

Oπως...
ανεφερε,  απευθυνόμενος στον Νίκο Δένδια, "ειπα ότι οι αλλαγές που έγιναν, έγιναν για λόγους ορθής νομοθέτησης όχι για λόγους αλλαγής των συμφωνηθέντων και για κανέναν άλλο λόγο. Σας καλώ και εσάς και τα άλλα κόμματα να σταματήσετε αυτή τη σπέκουλα γιατί έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν υπάρχει ζήτημα ορθής νομοθέτησης ή όχι",.
Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο, τόνισε: "'Να μην σπεκουλάρετε για το αν η κυβέρνηση είναι συνεπής με τις συμβατικές τις υποχρεώσεις και τα συμφωνηθέντα και για το αν μια επιστολή την εκθέτει ή την εξευτελίζει όπως λέει ο κ. Λοβέρδος".

"Με ποια μεριά είστε; Με τη μεριά της ορθής νομοθέτησης ή με τη μεριά μιας άποψης σεβαστής, αλλά μιας άποψης που δεν μπορεί να διεκδικεί ισχύ υπέρτερη του κοινοβουλίου; Όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Όταν μια διάταξη, αυτή τoυ άρθρου 5 ήταν τόσο γενική που δεν είχε κανένα προσδιορισμό τι καταργείται,  δεν έπρεπε η κυβέρνηση να επισημάνει ότι αυτό δεν μπορεί να είναι καλή νομοθέτηση;" τόνισε ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε: ":Ας περιττεύουν οι αντιπολιτευτικές κορώνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: