30.8.16

Τραμπουκισμούς και απειλές από δικηγόρους των καναλιών...


...καταγγέλλει ο Λ. Κρέτσος...
«Η κυβέρνηση δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα ένα ''βρώμικο'' πόλεμο, που έφτασαν στο σημείο εκφοβισμών και τραμπουκισμών από μεγαλοδικηγόρους των καναλαρχών εναντίοv εργαζομένων στην γενική γραμματεία κατά τη διαδικασία προσομοίωσης». 

Ο...
γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», επισημαίνει ότι  «η κυβέρνηση κινείται απολύτως θεσμικά στη διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, υπογραμμίζοντας: «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα».  

«Εμείς καταλαβαίνουνε ότι είναι μια κουραστική διαδικασία για τους καναλάρχες, αλλά γίνεται για λόγους απόλυτης διαφάνειας. Άνθρωποι όμως είναι και οι υπάλληλοι που συμμετέχουν και μάλιστα δεν πληρώνονται έξτρα. Δε γίνεται οι μεγαλοδικηγόροι να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Με έχει ενοχλήσει το μπούλινγκ των μεγαλοδικηγόρων απέναντι σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους. Είχαμε δυο περιστατικά και χτες και τη Πέμπτη. Λεκτική επίθεση μέχρι και στην εργαζόμενη που κρατά το πρωτόκολλο, απαράδεκτη», εξήγησε ο Λ. Κρέτσος, ο οποίος σημείωσε για μία ακόμη φορά πως «όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα και όπως επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: