26.9.16

Φωκίδα: Αγνοείται 21χρονος από χθες το βράδυ...

Φωτογραφία: SOOCΕιδοποίησε ότι είναι τραυματίας...

Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Κυριακής στην Φωκίδα, όταν νεαρός ενημέρωσε μέσω του 112 ότι βρίσκεται τραυματισμένος στην...
περιοχή Λευκαδίτι.


Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να εντοπιστεί ο 21χρονος, ο οποίος έχει χαθεί από χθες βράδυ.

Στις έρευνες, εκτός από τους συγγενείς, τους εθελοντές, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, συμμετέχει και ένα ειδικός σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Ο νεαρός βρισκόταν μαζί με τον 52χρονο θείο του για περίπατο στο βουνό και συγκεκριμένα στη θέση Νεραϊδοσπηλιά. Ωστόσο, στις 18:55 ο 21χρονος τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι έχουν χαθεί μεταξύ τους ζητώντας βοήθεια.

Στη συνέχεια και δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 21:00 εντοπίστηκε ο 52χρονος, όχι όμως και ο 21χρονος ανιψιός του. Η αναζήτηση συνεχίστηκε όλη τη νύχτα με τις προσπάθειες να παραμένουν άκαρπες.

Ο νεαρός αγνοούμενος τηλεφώνησε εκ νέου το βράδυ της Κυριακής, και πάλι στο 112, αναφέροντας ότι έχει πέσει κάπου και ότι είναι τραυματίας, χωρίς ωστόσο όπως ο ίδιος είπε να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον στίγμα του.

Στην περιοχή βρίσκεταιι η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία εντείνοντας τις προσπάθειες για την αναζήτηση του 21χρονου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: