30.9.16

Ποιος πήγε στην τουαλέτα με τον... καναλάρχη;..

Δημήτρης Κανελλόπουλος

«Αποκαλύψεις φωτιά για το τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης τις ημέρες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου, Παναγιώτης Λαζαράτος», γράφουν τα...
συστημικά sites κι εμείς, συγγνώμη κιόλας, γελάμε.

Μπρος στην πρεμούρα τους να βγάλουν άκυρο τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, λένε πράγματα που προκαλούν, τουλάχιστον, γέλωτες.

Μέχρι και για το πού έκαναν τις σωματικές τους ανάγκες οι καναλάρχες και οι αστυνομικοί μάς αποκαλύπτουν τώρα.

«Υπήρχαν διαφορετικές τουαλέτες για τα μέλη της συγκεκριμένης αποστολής και για τους αστυνομικούς που είχαν επιφορτιστεί με το βάρος των ελέγχων» ισχυρίζεται σοβαρά και με στόμφο ο κ. Λαζαράτος.

«Εντούτοις οι αστυνομικοί, αντί να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους τουαλέτες, παρανόμως "προτίμησαν" αυτή που προορίζονταν για την αποστολή του συγκεκριμένου διεκδικητή».

Πρώτο ενοχοποιητικό στοιχείο, Σέρλοκ.

Και να ήταν μόνο αυτό;

«Την 1/9/2016 στο WC μπαίνει ένας αστυνομικός, ένα λεπτό αργότερα στον ίδιο χώρο εισέρχεται και ο αρχηγός της αποστολής. Οι δυο τους παραμένουν στην ίδια τουαλέτα για περίπου 40 δευτερόλεπτα».

Aν δεν αποτελεί ετούτο καραμπινάτη απόδειξη διαβλητού διαγωνισμού, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

«Κύριε πρωθυπουργέ, δείτε το υλικό των καμερών», κατέληξε ο κ. Λαζαράτος.

Το σκέφτεστε; Τον Αλέξη Τσίπρα να κάθεται να βλέπει ποιοι μπήκαν στις τουαλέτες, σε ποιες (τουαλέτες) και πόση ώρα κάθισαν μέσα;..

Δεν υπάρχουν σχόλια: