26.9.16

Καταιγιστική επίθεση Κοντομηνά στον Ιβάν Σαββίδη...


Καταιγιστική επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη έκανε το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά λίγες ώρες μετά την πρόσκληση για τηλεοπτική συνεργασία που διετύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Τα ρεπορτάζ και τα σχόλια των δημοσιογράφων τον περιέγραψαν ως...
«λαγό» της δημοπρασίας για τις άδειες, «πατώντας» πάνω στη δική του δήλωση ότι «φούσκωνε» με υψηλά πονταρίσματα τη διαδικασία και στον τελικό γύρο έκανε μηδενική προσφορά.

Ο κ. Σαββίδης ως πρώτος επιλαχών του διαγωνισμού είχε δηλώσει νωρίτερα ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα πρώτον θα καταβάλει τα 20,5 εκατ ευρώ, που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση των 61,5 εκατ ευρώ της προσφοράς του, και δεύτερον θα απευθύνει πρόταση συνεργασίας σε Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη για να εξαγοράσει τον Alpha και το Star και να μη μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι σε αυτά. Αν δεν δεχθούν, είχε προσθέσει, θς φτιάξω κανάλι εξαρχής.

Ο νομικός σύμβουλος του Alpha κ. Λαζαράτος τόνισε ότι υπάρχει τεράστιο θέμα για τον διαγωνισμό με την αποκάλυψη Σαββίδη ότι έκανε εικονικές προσφορές για να αυξηθεί τεχνηέντως το τίμημα κάθε άδειας, ενώ ο Δήμος Βερύκιος υπογράμμισε με τον γνωστό παραστατικό του τρόπο ότι τώρα θα γίνει το «ξεφώλιασμα του λαγού» και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η καταδίωξή του.

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: