30.9.16

Μήνυση ο Σαλμάς...μαντινάδα ο Πολάκης...

Με μια διαδικτυακή μαντινάδα απάντησε στη μήνυση του βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Να...
υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σάλμας κατέθεσε αγωγή κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφορικά με τα όσα ψεύδη και ανακρίβειες ανέφερε χθες στη Βουλή ο κ. Πολάκης για τον κ. Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά και αγωγή στην Ευελπίδων εναντίον του κ. Πολάκη.

Ο κ. Σαλμάς δήλωσε: «Τον κάλεσα χθες να αποδείξει αυτά που είπε όπως για παράδειγμα ότι αντιπροσωπεύω την συσκευή διαγνωστικής αρθροσκόπησης με συνεργάτες μου. Δεν το έπραξε γιατί απλά δεν ισχύει. Αυτό που εξακολουθεί να ισχύει είναι αυτό που είπα χθες. Ο κ. Πολάκης θα έρθει στην αίθουσα του δικαστηρίου και θα ακούσει τις ημέρες φυλάκισης που θα του επιδικάσουν οι δικαστές».

Ο Παύλος Πολάκης λοιπόν, έπιασε το "γάντι" του βουλευτή της ΝΔ , εξαπολύοντας του επίθεση μέσω Facebook: «Έμαθα ότι μου έκανε μήνυση και αγωγή ο κος Σαλμάς. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ. ΥΓ. απου καλά καθότανε και πιο καλά γυρεύει, ο διάολος του κ@@υ του κουκιά του μαγειρεύει...»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: