26.10.16

Δεν λύνονται με ανασχηματισμό τα κυβερνητικά ζητήματα...




Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού Κέντρου για το προσφυγικό και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, δήλωσε ότι τα ζητήματα της κυβέρνησης δεν λύνονται με ανασχηματισμούς. Αναφερόμενος στο προσφυγικό, τόνισε πως η ΕΕ δεν έχει...
τηρήσει τις υποσχέσεις της.
«Η κυβέρνηση προχωρά και δεν έχει ζητήματα αλλαγής σε πρόσωπα. Δεν είμαι της άποψης ότι τα ζητήματα της κυβέρνησης λύνονται με ανασχηματισμούς», ανέφερε ο κ. Κυρίτσης, προσθέτοντας ότι «τα προβλήματα λύνονται στη βάση των πολιτικών αποφάσεων και των σχεδίων. Προβλήματα τα οποία  λύνονται με αντικατάσταση ενός προσώπου, είναι προβλήματα τα οποία έχουν οργανωθεί σε προσωπική βάση. Και δεν νομίζω ότι αυτήν την στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα σε προσωπική βάση», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» για το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού ο Γ. Κυρίτσης.

Ερωτηθείς για το προσφυγικό, υποστήριξε ότι η ΕΕ δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ελλάδα. «Αυτή τη στιγμή έχουμε στην Ελλάδα 60.000 ανθρώπους. Τους μισούς να είχαν ξεκινήσει να παίρνουν, είναι προφανές ότι η κατάσταση στη χώρα θα ήταν τελείως διαφορετική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: