26.10.16

ΝΔ: «Καταθέτουμε πρόταση νόμου»...

Μητσοτάκης σε ξένους δημοσιογράφους: «Θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη λέγοντας την αλήθεια»
Μαξίμου: «Αργήσατε 27 χρόνια»...
Στην ανακοίνωση ότι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου προέβη η Νέα Δημοκρατία μετά τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου του κόμματος. «Αργήσατε 27 χρόνια» απαντά η κυβέρνηση.

Η....
Πειραιώς επισημαίνει ότι «σε ό,τι αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της συνεδρίασης του ΣτΕ, η Νέα Δημοκρατία αναμένει την απόφαση του ΣτΕ και θα καταθέσει σε κάθε περίπτωση πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου».

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση διατυπώνει την ανησυχία της για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος.

«Αργήσατε»

Στη Νέα Δημοκρατία απάντησε η κυβέρνηση σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία «αυτουργός της τεράστιας καταστροφής που υπέστη ο τόπος την περίοδο 2010 – 2014, εκφράζει, σήμερα, την ανησυχία της «για την επιδείνωση του οικονομικού κλίματος». 

«Λογικό και αναμενόμενο: Όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική για έξοδο από την κρίση και η σταθεροποίηση της οικονομίας, τόσο η ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας θα αυξάνει» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

Τέλος, για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών το Μαξίμου απαντάει με τρόπο σκωπτικό σημειώνοντας ότι «κάποιος θα πρέπει να την πληροφορήσει ότι άργησε 27 χρόνια». 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: