30.11.16

Όπως το βλέπει κανείς...

Αίθουσα σύνταξης Α, και ένα σύντομο ταξίδι στη χώρα του Αυτιά!...

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ανεξάρτητα από το αν σου αρέσει ή όχι η «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ… και μόνο που υπάρχει, είναι κορυφαίο! Τα sorry μας guys μου αλλά για μας τους viewers που...
γουστάρουμε ενημέρωση, το να έχει ξεφυτρώσει από το πουθενά άλλο ένα τοκ σόου στη ζώνη την απογευματινή, είναι ανεκτίμητο!

Η πιο σικάτη
Και τα sorry μας και πάλι, αλλά τα σχόλια μας θα τα ξεκινήσουμε από το… ενδυματολογικό. Ε, ναι έχουμε μια ευαισθησία! Διότι η τηλεόραση είναι εικόνα και θεωρούμε ως στήλη Opinions, την Έρρικα Βαλλιάνου από τις πιο καλοντυμένες αυτή τη στιγμή στο ελληνικό television. Μετά την αποχώρηση της Τρέμη, by far η πιο σικάτη!

Και για να το εξηγήσουμε, πριν προλάβετε να δώσετε τα credits στην ενδυματολόγο της εκπομπής… Το nice στην περίπτωση της δημοσιογράφου είναι η εκλεπτυσμένη αύρα της, αυτό που αποπνέει, σύνολο μαλλιά και ρούχα… Που τα φοράει και δεν τη φοράνε! Τα εύγε μας, διότι αυτό που βγάζει ξεχωρίζει!

Δώσε κι άλλο
Σεραφείμ Κοτρώτσος. Τον περιμένουμε κάθε απόγευμα να τον κάνουμε watch και να τον ακούσουμε… Και πού έχουμε καταλήξει αν μας ρωτάτε; Ότι ακόμα δεν έχει δώσει ο journalist το 100% του εαυτού του… Στανταράκι υπάρχει κι άλλο! Τώρα γιατί δεν βγαίνει, ερώτημα!

Χμμμμ…
Αναστασία Γιάμαλη. Ξεκινάμε από το ότι γουστάρουμε την έλευση νέων ανθρώπων στο television. Το εγκρίνουμε σαν κίνηση αν μη τι άλλο! Τι έχουμε αποκομίσει από τη συγκεκριμένη journalist μέχρι στιγμής; Ότι είναι το μαθητούδι της παρέας! Όταν την κάνουμε watch να απαντάει στην ερώτηση του presenter Νίκου Παναγιωτόπουλου, είναι σαν το σπασικλάκι που λέει το μάθημα του απ’έξω! Με το άγχος της, το κόμπιασμα της, με τα everything! Δυστυχώς όμως δύσκολα επιβιώνουν τέτοιες περιπτώσεις στο television!

Ζητείται παρτενέρ
Βασίλης Ταλαμάγκας. Από πού θέλετε να το ξεκινήσουμε εδώ; Από το καλό ή από το κακό;… Πάμε από το φαρμάκι! So, επειγόντως θέλει αλλαγή στον journalist που συνοδεύεται… Δεν γίνεται guys μου να ακούς Ταλαμάγκα ματιά στην επικαιρότητα και να κάνεις watch δίπλα του… Μερτζάνη. Τοποθετήστε ένα woman εντυπωσιακό να ακτινοβολήσει το πλάνο! Και βάλτε τον τελευταίο σε μία άλλη δουλειά. Όλο και κάτι θα χρειάζεται πίσω από τις κάμερες!

Και αφού το στάξαμε το φαρμάκι, πάμε στο καλό. Διότι για Ταλαμάγκα τα sorry μας και πάλι, αλλά τα έχουμε ξαναπει… Τον θεωρούμε από τις πιο ωραίες παρουσίες του ενημερωτικού και εκεί που μας τρελαίνει, είναι ο έρωτας του για την είδηση! Πολύ το γουστάρουμε! Διότι αυτό είναι και δημοσιογραφία! Breaking news! Και αυτός εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει κάτι την ώρα που μιλάει και να μην το αναφέρει! Απλά does not exist!

Ήρεμη δύναμη
Και τώρα, last but not least, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο journalist – presenter. Σοβαρή παρουσία. Σου βγάζει κάτι πολύ clean ως φιγούρα! Αξιοπρεπέστατη επιλογή απέναντι σε Μπογδάνο στον Σκάι… Τον λες και ήρεμη δύναμη!

Μην ξεσυνερίζεσαι
Ο οποίος Μπογδάνος μιας και τον αναφέραμε, έχει ξεφύγει από την άλλη θεωρώντας ότι είναι η σούπερ ντούπερ tv προσωπικότητα και επιδίδεται όλο σε σαχλαμάρες! Βρε presenter μας, χαλάρωσε! Προσγειώσου και λίγο! Δεν είσαι και ο Αυτιάς που κάθε του ατάκα και κίνηση είναι η Αμερική της δημοσιογραφίας! Που μπορεί και κάνει και το σόου του με εξαιρετική μαεστρία και να διατηρεί την ίδια ώρα στο ακέραιο την επαγγελματική του σοβαρότητα! Ο άνθρωπος είναι unique, μην ξεσυνερίζεσαι!

Αυτιάς και ξερό ψωμί!
Συνήθως βάζουμε songάκι. Το ξέρετε! Με αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά και το volume! Ε, today απλά θα κάνουμε μία εξαίρεση και θα παίξουμε το βιντεάκι του Αυτιά από το Σάββατο που μας πέρασε, που την είπε στον Ζαχαριάδη και εκτόξευσε τη θεική ατάκα: «Θα γελάνε και τα μπετά»! Guys το παρακάτω βιντεάκι είναι το απόλυτα αντιπροσωπευτικό τού πόσο κορυφαία τηλεοπτική προσωπικότητα είναι ο Γιώργος Αυτιάς! Ο άνθρωπος ζωγραφίζει!...




πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: