30.11.16

Ο Ψυχάρης είδε τους... διευθυντές του Mega...


Ποιοι είναι και τι ζήτησαν από τον Σταύρο Ψυχάρη...

Συνάντηση με τον Σταύρο Ψυχάρη είχαν χθες το απόγευμα οι διευθυντές του τηλεοπτικού σταθμού Mega, από τον οποίο...
σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ. των μετόχων με την παρουσία όλων των διευθυντικών στελεχών του καναλιού. 

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διευθυντές των τμημάτων του τηλεοπτικού σταθμού, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής, ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες εξακολουθεί να βρίσκεται στο κανάλι, ζήτησαν στο έκτακτο Δ.Σ. να ενημερωθούν για τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι μέτοχοι και να ενημερωθούν για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ψυχάρης ζήτησε από τους διευθυντές να στείλουν και επιστολή με το αίτημα τους, πράγμα που έπραξαν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ψυχάρης εμφανίστηκε θετικός στο αίτημα να συγκληθεί εκτάκτως το Δ.Σ και βρίσκεται σε συνεννόηση με τους άλλους δυο μετόχους του σταθμού για να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. των μετόχων της Τηλέτυπος Α.Ε.

Στη συνάντηση με τον Ψυχάρη, εκτός από τον Μ. Καψή διευθυντή ειδήσεων μετείχαν επίσης από το Mega ο κ. Ξενόπουλος διευθυντής προγράμματος, ο κ. Βυζικίδης διευθυντής λειτουργίας, ο κ. Φλωράκης διευθυντής μηχανοργάνωσης, ο κ. Κοντόπουλος διευθυντής τεχνικών υπηρεσίων, ο κ. Πούργαλης διευθυντής προσωπικού και ο κ. Πλεμμένος διευθυντής εμπορικού τμήματος του Mega.

- από ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη στο iefimerida
zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: