2.12.16

Επιστροφή στο Διαδίκτυο μετά τις ατυχείς τηλεοπτικές επιλογές...

Νίκος ΧατζηνικολάουΣκέψεις για αναβίωση της εκπομπής «Ενικός» από το web tv...

Ατυχείς κρίνονται – κατά κοινή ομολογία, οι τηλεοπτικές επιλογές του Νίκου Χατζηνικολάου τη φετινή σεζόν. Εκ του αποτελέσματος τουλάχιστον, προκύπτει ότι η απόφαση του δημοσιογράφου να μην...
ανανεώσει το συμβόλαιό του με το STAR, με το σκεπτικό ότι το κανάλι δεν κατάφερε να πάρει άδεια, ήταν βιαστική… Ενώ και η επιλογή του να συνεργαστεί με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη – επίσης, δεν του βγήκε ως προς το timing, δεδομένου ότι το project έχει «παγώσει»!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως είναι ένας ισχυρός παίκτης στο μιντιακό σύστημα με μεγάλη απήχηση στην κοινή γνώμη… στοιχείο που του προσδίδει δύναμη και κύρος. Σε συνδυασμό μάλιστα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, μπορεί όταν το επιθυμεί να ελίσσεται και να βρίσκει διεξόδους.

Έτσι και τώρα ο εκδότης – δημοσιογράφος δεν πτοείται από τις ανατροπές που έκρυβαν οι εξελίξεις στον τομέα των τηλεοπτικών αδειών και τον οδήγησαν εκτός τηλεόρασης… Αφού λέγεται ότι μελετάει με τους συνεργάτες του να καλύψει το κενό, αναβιώνοντας τις διαδικτυακές του εκπομπές… Και ο «ενικός» να βγαίνει όπως παλιά, δηλαδή πριν πάει στο STAR από το web tv του ομώνυμου σάιτ.

Ωστόσο επειδή απαιτείται αρκετή προετοιμασία και φυσικά το κόστος δεν είναι αμελητέο… ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει. Το βέβαιο όμως, είναι ότι ο δημοσιογράφος το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει με τον «Ενικό» από το Διαδίκτυο… αφού έχει απομακρυνθεί πια και το σενάριο το κανάλι του Μαρινάκη να εκπέμψει άμεσα...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: