24.1.17

«Δεν μπορούν τα ΜΜΕ να χρησιμοποιούνται ως 45αρια»...

«Το λόγο έχει εκ νέου η Δικαιοσύνη» σημειώνεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την οποία γνωστοποιείται ότι ο...
Πάνος Καμμένος και το κόμμα του προσφεύγουν ξανά δικαστικά κατά δημοσιογράφων για δημοσιεύματα που αφορούν στο πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

Το κόμμα της συγκυβέρνησης τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι «Η χρήση των μέσων ενημέρωσης σαν “45άρια” από οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και υποδίκους δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Αναλυτικά:

Η οργανωμένη εγκληματική ομάδα, αφού επιτέθηκε πρώτα στα ανήλικα παιδιά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια στην πεθερά του, συνεχίζει τα ψέματα και τις συκοφαντίες, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τη γυναίκα του,που την εμφανίζει να ταξιδεύει με το «πρωθυπουργικό» αεροσκάφος στις ΗΠΑ, ενώ εκείνη βρισκόταν για την εργασία της στα δικαστήρια του Πειραιά.

Η χρήση των μέσων ενημέρωσης σαν «45άρια» από οργανωμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και υποδίκους δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Το λόγο έχει εκ νέου η Δικαιοσύνη.

Σημειωτέον ότι πρόσφατα η εφημερίδα της ομογένειας στις ΗΠΑ, Εθνικός Κήρυκας, είχε γράψει ότι ο Πάνος Καμμένος με  τη συζυγό του, αλλά και ο Νίκος Παππάς φέρονται να αυτοπροσκλήθηκαν σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: