20.1.17

Μετέωρο ΒΗΜΑ για ΝΕΑ σελίδα....

Δημοιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκης«Kαζάνι» που βράζει είναι πλέον ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εξαιτίας της...
επικείμενης έλευσης του Βασίλη Μουλόπουλου. Την ίδια ώρα το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΟΛ έχει πάρει φωτιά από αναγνώστες του που διαμαρτύρονται θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛΛ. επιχειρεί να ελέγξει τις δύο ιστορικές εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα».

Στην εφημερίδα  «Τα Νέα» γνωστοί αρθρογράφοι εξαπολύουν βολές χρεώνοντας στην κυβέρνηση επιχείρηση ελέγχου των ΜΜΕ, ενώ άλλοι συνιστούν ψυχραιμία μέχρι να δουν τι ακριβώς σχεδιάζεται. Στα ρεπορτάζ εστιάζουν στην πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή λόγω του ΔΟΛ και στη ρύθμιση για τα ΜΜΕ που πρότεινε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συναίνεση. Να αναλάβουν δηλαδή την ευθύνη γι’ αυτό όλες οι παρατάξεις.

Σε αυτό εστίασε και ο Β. Μουλόπουλος μιλώντας, μετά την παραίτησή του από πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής» και πριν αναλάβει καθήκοντα στον ΔΟΛ, στην Αγγέλα Νταρζάνου στην «Αυγή». Εκανε λόγο για πρόβλημα δανεισμού και ανάγκη επενδυτή που θα βάλει περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Το σημαντικό για την επόμενη μέρα στον ΔΟΛ είναι να βρεθεί επενδυτής που θα βάλει 25 με 30 εκατ. ευρώ ώστε σε επόμενη φάση με τις τράπεζες να έχουν βάλει ειδικό εκκαθαριστή (ίσως την Grand Thorton) που θα κάνει τα απαραίτητα σχέδια εξυγίανσης, να προχωρήσουν σε ένα «βαθύ κούρεμα» για να περάσει στη νέα εποχή το δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Ως ενδιαφερόμενοι επενδυτές φέρονται οι Ιβάν Σαββίδης -σε συνεργασία με τον Μπόμπολα- και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: