12.1.17

Στο εδώλιο ο Ανδρ. Πετρουλάκης...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανδρ. Πετρουλάκης
Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Ανδρέα Πετρουλάκη μετά την αγωγή ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, που είχε καταθέσει εναντίον του ο...
πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για ένα άρθρο του γνωστού σκιτσογράφου στην ιστοσελίδα protagon.gr το 2015. 

Στο άρθρο με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν» ο κ. Πετρουλάκης επέκρινε τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι παρασύρονται από τον «εθνολαϊκιστή ακροδεξιό» κ. Καμμένο. 

Ο σκιτσογράφος έγραφε για «άλλο ένα επεισόδιο στη βιομηχανία αγωγών που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση της ελευθερίας της έκφρασης» και τονίζει ότι στόχος του υπουργού Άμυνας είναι «ο εκφοβισμός και ο παραδειγματισμός των υπολοίπων».

Στο θέμα είχε παρέμβει το Ποτάμι τονίζοντας ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει πάψει να είναι μέτοχος στο Protagon από την άνοιξη του 2014. Ωστόσο, οι ΑΝ.ΕΛΛ. είχαν επανέλθει υποστηρίζοντας ότι βάσει ενός εγγράφου της ΕΕΤΤ, «δικαιούχος της ιστοσελίδας Protagon είναι o Σταύρος Θεοδωράκης», κάνοντας λόγο για νομικό, ηθικό και πολιτικό ασυμβίβαστο, όταν «το μέσο ενημέρωσης στο οποίο είναι δικαιούχος ή μέτοχος προβαίνει στην κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων».

πηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: