21.1.17

Κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ...

Αφίσασε διαδηλώσεις κατά του Τραμπ...

Ημέρα μαζικών κινητοποιήσεων κατά του Ντόναλντ Τραμπ σε όλον τον κόσμο η σημερινή.

Κινήματα σε...
πολλές διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, όπως η Βρετανία, η Ιρλανδία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Δανία, η Ολλανδία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Γαλλία, αλλά και χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία, συντονίζονται σήμερα με το κίνημα στις ΗΠΑ.

Στην Αθήνα η ΚΕΕΡΦΑ, συνδικάτα εκπαιδευτικών και εργαζομένων στα νοσοκομεία, με τη συμμετοχή προσφύγων από τις δομές του Ελληνικού, της Μαλακάσας και του Σχιστού, καλούν στις 4 μ.μ. στο Σύνταγμα, τονίζοντας ότι «η άνοδος του Τραμπ έχει φουντώσει τα πανιά της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη μπροστά στις εκλογές στη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Παλεύουμε παντού για να τους κλείσουμε τον δρόμο. Διεκδικούμε να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής».

«Υπάρχει μηδενική ανοχή στο νέο πλανητάρχη των ΗΠΑ που υπόσχεται να χτίσει φράχτη εκατοντάδων χιλιομέτρων για να φράξει την είσοδο στους φτωχούς μετανάστες. Μηδενική είναι η ανοχή στις σφαίρες αστυνομικών που αφαιρούν ζωές μαύρων. Μηδενική είναι και η ανοχή για την πολιτική επίδειξης ισχύος για την επιβολή της ηγεμονίας στους ανταγωνιστές με απειλή απλώματος των αιματοβαμμένων επεμβάσεων στη Μ. Ανατολή και το Αφγανιστάν στον Ειρηνικό Ωκεανό με την Κίνα πρώτο στόχο!» συμπληρώνει η Κίνηση στο κάλεσμά της. 

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Χανιά, Ηράκλειο, Βόλο και Ξάνθη...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: