18.1.17

Η Κριστίν Λαγκάρντ ρώτησε την Αμαλ Κλούνεϊ...

Η Κριστίν Λαγκάρντ ρώτησε την Αμαλ Κλούνεϊ αν είναι έγκυοςαν είναι έγκυος...

Πριν λίγο καιρό ένα δημοσίευμα από το Λίβανο, τόπο καταγωγής της Αμαλ, ανέφερε πως...

η δικηγόρος είναι έγκυος, περιμένει δίδυμα και θα γεννήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η «The Daily Star», που μετέδιδε την πληροφορία, έγραφε πως μέλη της οικογένεια της Αμάλ, που ζουν στη Βηρυτό, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με φιλικό τους πρόσωπο το οποίο και έδωσε την πληροφορία στα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Με τη νέα εμφάνιση της στο Νταβός, η Αμάλ Κλούνεϊ συνεχίζει να δίνει τροφή στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης. Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ εμφανίστηκε στο πλευρό του, με ένα σύνολο σε χρώμα μπεζ, ενώ όλοι κοίταζαν την κοιλιά της για να διαπιστώσουν αν είναι έγκυος ή όχι.

Η δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων και ο σύζυγός της, βρέθηκαν σε δείπνο που έγινε από την Τίνα Μπράουν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Η Αμάλ, για ακόμη μία φορά άφησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της να αιωρούνται, επιλέγοντας να φορέσει ένα φαρδύ σύνολο που αποτελούνταν από φούστα και μπλούζα. Η 33χρονη και ο 55χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ είχαν μάλιστα και μια ιδιαίτερη συζήτηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ.

Η βρετανική Express γράφει, σήμερα, ότι η Λαγκάρντ ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη, χωρίς ωστόσο να μάθουμε τι απάντησε η δικηγόρος.

Δείτε την τελευταία της εμφάνιση:






protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: