16.1.17

Γεννηματά για τον Βενιζέλο...

Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες...

«Κάνουμε δημιουργική επίθεση στο μέλλον» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του...
ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην "Πρώτη Γραμμή" (ΣΚΑΪ).

Η κ. Γεννηματά απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι αποστασιοποιημένα σημειώνοντας ότι δεν ζητά «να μπουν στην πρώτη γραμμή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν».

 Πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο έγινε η εκδήλωση για να τιμηθούν τα κοινοβουλευτικά στελέχη του χώρου ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι στο προσκλητήριο δεν συμπεριλαμβάνονται «όσα στελέχη έφυγαν για μια θέση στο στασίδι της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Αντιθέτως, όπως είπε, επιδιώκει και θέλει να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τη στάση του κ. Βενιζέλου απάντησε πως «όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν. Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες». Είπε, επίσης, πως ο κ. Παπανδρέου την έχει διαβεβαιώσει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Γα την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη η κ. Γεννηματά σημείωσε: «Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές»

 Επέκρινε το Ποτάμι για τη στάση του και επανέλαβε ότι η πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ισχύει με τους όρους που ήλθε και το ΚΙΔΗΣΟ.

«Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός. Διεκδικούμε ρόλο καταλύτη στις πολιτικές εξελίξεις» τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: