20.1.17

Ο "ΒΗΜΑτοδότης" απαντά αν θα γίνουν ΑΥΓΗ...



















Ο σημερινός «ΒΗΜΑτοδότης» θα μπορούσε να είναι μια πρώτης τάξεως απάντηση σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο ΔΟΛ βάφτηκε κόκκινος και...
ΒΗΜΑ – ΝΕΑ θα γίνουν ΑΥΓΗ. Ο Μουλόπουλος έχει εγκατασταθεί στο γραφείο του και παρόλα αυτά η σημερινή έγκριτη στήλη σολάρει για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! «Ετοιμάζεται φιέστα για τα δύο χρόνια της Αριστεράς στην εξουσία. Απτόητος ο Αλέξης Τσίπρας στην ιδέα να βγει στον λαό παρά τα όσα του καταμαρτυρούν εχθροί και φίλοι. Συμβαίνει στους πολιτικούς ορισμένες φορές να κυριαρχούν πλάνες. Ισως ο Πρωθυπουργός να πιστεύει πραγματικά ότι τα δύο χρόνια της θητείας του στο τιμόνι της χώρας να ήταν σωτήρια. Αλλά εάν το πιστεύει πραγματικά αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Πολύ περισσότερο οι κατέχοντες την εξουσία.

Λοιπόν εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να μετρούν τα… σκαμπίλια. Μέσα σε ένα 24ωρο συγκέντρωσαν τόσα που θα έχουν πάθει παραζάλη. Τα κτυπήματα έρχονταν από όλες τις γωνιές της Γης, από την Ουάσιγκτον, από το Νταβός, από τις Βρυξέλλες» (για τη συνέχεια εδώ).

enimerosi24,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: