19.1.17

Ντερμπεντέρης: Μουλόπουλε, δεν σε θέλουμε!...


Πύρινο άρθρο με βαρείς χαρακτηρισμούς ("αλητεία", "παρακράτος", "δημοσιογραφικός υπόκοσμος", κ.α.) και απειλές για ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...
Δεν θέλει να τον σώσει ο άνθρωπος, που τον είχε - όπως έχει γράψει τελευταία- για σφαλιάρες!  Και ξεσπάει σήμερα από την στήλη του,"Εμπιστευτικά", στα ΝΕΑ.
Κατηγορεί την κυβέρνηση οτι "μετέρχεται μεθόδους αλητείας και παρακράτους". Μια κυβέρνηση που "υποστηρίζεται από έναν πολιτικό και δημοσιογραφικό υπόκοσμο. Με το αζημίωτο κατά κανόνα".
Η επιχείρηση ελέγχου των...
media κατά Ντερμπεντέρη ξεκίνησε από τις τηλεοράσεις και επεκτείνεται τωρα στον Τύπο.
 "Ο ΔΟΛ είναι ο πιο προφανής στόχος, ο πιο συμβολικός, αλλά και ο πιο ευάλωτος λόγω εγγενών αδυναμιών".
Στη συνέχεια χαρακτηρίζει κομπλεξικούς, ή ανόητους όσοι από τον ΔΟΛ θέλουν να υπηρετήσουν την πρόταση Μουλόπουλου. Οπως γραφει:  Αυτό είναι το σχέδιο. Πολλοι και για πολλούς λόγους το υπηρετούν, ή είναι έτοιμοι να το υπηρετήσουν από απληστία, φόβο, συμφέρον, φιλοδοξία, κόμπλεξ, ή απλά από ανοησία.
Ξεχωρίζει αμέσως τον εαυτό του και κάποιους άλλους που δεν είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τον Μουλόπουλο, υπογραμμίζοντας: ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ. Κι εκεί κολλάει το νταραβέρι. Οι αντιδράσεις των αναγνωστών, οι δικές σας αντιδράσεις, το τελευταίο 24ωρο ηταν όχι μόνο συγκινητικές, αλλά και ενδεικτικές.
Στο τέλος του άρθρου αμολάει και μια απειλή για τον εισαγγελέα, οταν ερθει η ωρα: Ολοι γνωρίζουμε, πως, δημοσιογράφοι, εφημερίδες και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, δεν υπάρχουν μόνο σήμερα. Θα υπάρχουν κι αύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: