19.1.17

Κόκκινος συναγερμός στο MEGA...

Τζίγγερ - Μπόμπολας Επίκειται συνάντηση των δυο βασικών μετόχων

Υποχρεώσεις στην εφορία και λειτουργικά έξοδα απειλούν με ασφυξία το κανάλι...

Εξαιρετικά οριακή χαρακτηρίζεται η κατάσταση στο MEGA…
αφού όλα κρέμονται από μια κλωστή, με ορατό το «ατύχημα», περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Οι μέτοχοι – συνειδητά ή όχι, κωλυσιεργούν απίστευτα και οι ρυθμοί που κινούνται οι διαδικασίες είναι τρομακτικά αργές… με αποτέλεσμα όλοι και όλα στη Μεσογείων να βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό!

Παρά την ολοκλήρωση των ελέγχων που πραγματοποίησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο η πλευρά Μπόμπολα όσο και η πλευρά Βαρδινογιάννη… και παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά – σύμφωνα με την κρίση των συνεργατών των μετόχων που πραγματοποίησαν τους ελέγχους… η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει βαλτωμένη, αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν παίρνει την πρωτοβουλία να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ωστόσο αυτό που ανησυχεί περισσότερο τα στελέχη του MEGA που παραμένουν στο κανάλι και εργάζονται… είναι κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις – κυρίως, προς την εφορία που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα… καθώς επίσης και η κάλυψη κάποιων λειτουργικών αναγκών, προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο!

Την ίδια ώρα, μέσα σε αυτή τη «μαυρίλα»… μια χαραμάδα αισιοδοξίας αφήνει η πληροφορία ότι επίκειται συνάντηση και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο μεταξύ των δυο βασικών μετόχων του καναλιού.

Στο βαθμό λοιπόν που επιβεβαιωθεί η είδηση και πραγματοποιηθεί συνάντηση των πλευρών Βαρδινογιάννη – Μπόμπολα υπάρχει ελπίδα να βρεθεί φόρμουλα και να ξεπεραστούν τα εμπόδια… ώστε να ανοίξει ένας δρόμος που θα οδηγήσει σε μια βιώσιμη λύση το κανάλι!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: