18.2.17

Παραλήρημα Κικίλια…

στην «Αίθουσα Σύνταξης»…

Έκανε προσωπικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους, χωρίς να γνωρίζει, τι είχαν πει…

Θέαμα, πράγματι θλιβερό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε κατάσταση υστερίας, να επιτίθεται στους δημοσιογράφους της
«Αίθουσας Σύνταξης», απαγορεύοντας τους να απαντήσουν και στήνοντας ένα…
ολόκληρο κατηγορητήριο, βασιζόμενο σ’ αυτά που κάποιοι του είπαν, καθώς ο ίδιος, όπως είπε, ήταν στο αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από τα Γιαννιτσά.

Κυρίως τα έβαλε με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τον οποίο και κατηγόρησε ότι τον συκοφαντεί. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε απελπισμένα να τον πληροφορήσει, τι ακριβώς είχε πει λίγο νωρίτερα στην εκπομπή, αλλά ο Κικίλιας δεν του το επέτρεψε, επαναλαμβάνοντας μόνο σε έξαλλη κατάσταση ότι τον συκοφαντεί.

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είχε πει νωρίτερα τα εξής:

Συνομιλούσα σήμερα με ένα στέλεχος της ΝΔ, που μου είπε ότι, κατά την γνώμη του, ήταν λάθος η διατύπωση που χρησιμοποίησε ο Κικίλιας για τις συνταγματικές δυνατότητες που έχει η αντιπολίτευση για να αντιδράσει, γιατί έδωσε την δυνατότητα στην κυβέρνηση να το χρησιμοποιήσει υπέρ της.Δεν πιστεύω, ότι η ΝΔ έχει ετοιμάσει πρόταση μομφής, γιατί κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πολιτική αυτοκτονία.

O Κικίλιας δεν ήταν όμως σε θέση να ακούσει τίποτα κι έκλεισε το τηλέφωνο με υστερικές κραυγές.

Ο Κοτρώτσος ζήτησε από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, να δει το βίντεο της εκπομπής, να ακούσει τι είπε και να του ζητήσει συγγνώμη, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν γίνει αυτό να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να προστατέψει τον εαυτό του.

Ο Κικίλιας ζήταγε με σχεδόν άναρθρες κραυγές να παίξουν στην «Αίθουσα Σύνταξης» το βίντεο που αποδείκνυε ότι ο πρωθυπουργός τον είχε συκοφαντήσει, για το θέμα της κατάθεσης μομφής (πράγμα άσχετο, με τα όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή).

Και βέβαια, δεν παρέλειψε να καταφύγει στην γνωστή αθλιότητα «εσάς στην ΕΡΤ σας πληρώνει ο ελληνικός λαός κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: