19.2.17

Δ. Καμμένος: Κάποιοι στην βουλή, αισθάνομαι ότι με κοιτούν περίεργα...

 ...όταν τους κοιτάω...

Βέττας: Έχετε αντιληφθεί κάποια "απιστία";

Συνεχίζονται τα "φαγώματα" για τις δηλώσεις Φίλη.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...
«Από τη στιγμή που μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλει την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, καλό είναι να...
μας το πουν», είπε το πρωί στον Γ. Αυτιά, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, δίνοντας συνέχεια στον θόρυβο που έχει ξεσπάσει από τις δηλώσεις Φίλη. 
Ο Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ), καλεσμένος  του Αυτιά, του απάντησε: «Έχετε αντιληφθεί κάποια απιστία; Γιατί δεν είναι σωστό να διαταράξουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε. Η καλή συμβίωση απαιτεί ελευθερία διότι εάν δεν έχουμε ελεύθερους τους ανθρώπους με τους οποίους ζούμε μαζί, ο γάμος δεν θα προχωρήσει».

 «Εγώ έχω πολύ καλή συνεργασία με όλους τους συναδέλφους, απλά θα ήθελα να μην αισθάνομαι ότι με κοιτούν περίεργα όταν τους κοιτάω στην Βουλή. Καλό είναι να μην υποβόσκει κάτι. Οι δηλώσεις του κ. Φίλη προσβάλλουν όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και τους 153 βουλευτές. Ο ελέφαντας που έχουμε στο δωμάτιο, η Γερμανία, πρέπει να αδυνατίσει λίγο γιατί δεν μπορεί κανένας να πάρει ανάσα», απάντησε ο Καμμένος.
Από την πλευρά του, ο Δένδιας (ΝΔ) ανέφερε ότι: «Οι θέσεις μας είναι καθαρές, αφού δεν επιθυμούμε να συνεργαστούμε με κανέναν από αυτούς τους δύο φορείς του ''παραφύσιν κοινοβουλευτικού έρωτα''. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει η αξιολόγηση (χωρίς ωστόσο, να κρύψει την επιθυμία του(ς) για εκλογές)»...

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: