24.2.17

Μ’ ενδιαφέρει πού είν’ τα πόδια σου…


"Σήμερα ούτε δέκα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρήκαν τον δρόμο για την Ολομέλεια"...
Άδεια κοινοβουλευτικά έδρανα ενημερώνει ο πρωθυπουργός για την απόφαση του Eurogroup και την επί της αρχής συμφωνία με...
τους θεσμούς.

Κι αυτό παρ' όλο που τις τελευταίες μέρες τα κόμματα της αντιπολίτευσης -και κυρίως η Ν.Δ.- ζητούσαν επανειλημμένως εξηγήσεις για το τι διημείφθη στις Βρυξέλλες και καλούσαν την κυβέρνηση να τοποθετηθεί.

Σήμερα ούτε δέκα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρήκαν τον δρόμο για την Ολομέλεια (περισσότεροι είναι οι μαθητές που παρακολουθούν από τα θεωρεία της Βουλής), πολλές απουσίες σημειώνονται και από τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Κεντρώων είναι πιο γεμάτα για ευνόητους λόγους.

Η εικόνα δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρωθυπουργό: «Ο κ. Λεβέντης ήταν ο μόνος που μπήκε στον κόπο να μου καταθέσει ερώτηση για το ζήτημα, ενώ άλλοι δεν το έκαναν γιατί προτιμούν τους μονολόγους.»

Καλή η γκρίνια μέσω ανακοινώσεων και non paper αλλά η σημερινή εικόνα της Ν.Δ. φέρνει στον νου τη ρήση του λαού «δεν με ενδιαφέρει ποια είναι τα λόγια σου, μ’ ενδιαφέρει πού είν’ τα πόδια σου».

Και ο νοών νοείτω...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: