24.2.17

Θαυμάστριες έστελναν τα... εσώρουχά τους στον Φάρατζ!...

Θαυμάστριες έστελναν τα... εσώρουχά τους στον Φάρατζ
…μετά τη νίκη του Brexit...
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τον τρόπο που τοπν αντιμετωπίζουν… οι θαυμάστριές του, έδωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ.

Μιλώντας στο...
σόου του Πιρς Μόργκαν, ο Φάρατζ χαρακτήρισε τον εαυτό του ως έναν «δύσκολο» σύζυγο και αποκάλυψε ότι όταν επικράτησε το Brexit στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, πολλές υποστηρίκτριές τους… του έστειλαν τα εσώρουχά τους!

Επιβεβαίωσε μάλιστα τις πληροφορίες, ότι χώρισε με την 52χρονη Γερμανίδα σύζυγό του Κίρστεν, λέγοντας ότι υπήρξε «δύσκολος» ως σύζυγος και πριν εισέλθει στον πολιτικό στίβο.
Ερωτηθείς εάν το Ukip έγινε η πρώτη προτεραιότητά του, ακόμη και πάνω από την οικογένειά του, ο Φάρατζ παραδέχτηκε πως «ναι, κυριάρχησε στη ζωή μου», με αποτέλεσμα να το πληρώσουν πολλοί άνθρωποι γύρω του.

Η καμπάνια για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, υπήρξε η πιο σημαντική δουλειά της ζωής του και τον κατέστησε ένα σύμβολο του σεξ, ανέφερε.

Η Κυριακάτικη Mail αποκάλυψε σε δημοσίευμά της ότι ο Φάρατζ εγκατέλειψε την οικογενειακή του εστία προκειμένου να συζήσει με την 37χρονη Γαλλίδα πολιτικό Λάουρε Φεράρι. «Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να είναι μια γυναίκα παντρεμένη μαζί μου και αυτό συνέβαινε ακόμη και πριν μπω στην πολιτική», είπε.

Ο Φάρατζ παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Κίρστεν το 1999 και το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά.
Πηγή ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: