19.2.17

Αδώνιδος αποκαθήλωση...

«Η θέση της ΝΔ για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τις εκλογές είναι μία: Προέχει το εθνικό συμφέρον και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης», δήλωσε σε...
συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και στενότατου συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους παροικούντες την Πειραιώς είναι ένα ξεκάθαρα μήνυμα προς τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη ότι έρχονται εξελίξεις σε ότι αφορά την στάση που θα τηρήσει στο εξής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλους λένε ή κάνουν του κεφαλιού τους.

Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τις προθέσεις του και με την εντολή για απόσυρση της ερώτησης για «το τάμα του Έθνους» που υπέγραφαν 16 βουλευτές της ΝΔ.

Αρχίζει να γίνεται εμφανές ότι στο εξής ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει να μην ανέχεται παραφωνίες στην γραμμή που χαράσσει ο ίδιος ούτε και από υψηλόβαθμα στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης και βάζει επίσης υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ όπως ο γραμματέας της ΠΕ να τον αδειάζουν.

Κατά τ΄’α΄΄α ο κ. Αυγενάκης στην συνέντευξη του στον ΑΠΕ-ΜΠΕ επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «όσο δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση, καθώς υπάρχει ένα παιχνίδι διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να δοθεί λύση. Και οι λύση είναι οι εκλογές».

Ο Λ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας είχε χρόνο να κλείσει την αξιολόγηση και δεν το έκανε. Η δεύτερη αξιολόγηση έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από ένα ακριβώς χρόνο».

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, δηλώνει ακόμη ότι «ολοένα και περισσότεροι πολίτες πιστεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη» και υπογραμμίζει ότι «η αυτοδυναμία είναι ένας επιδιώξιμος στόχος για τη ΝΔ».

Ερωτηθείς για το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία, ο Λ. Αυγενάκης δήλωσε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης εξέπεμψε την αποφασιστικότητά του να πράξει ό,τι απαιτείται για να γίνει η Ελλάδα ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος».

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ υποδεικνύει στον Αλ. Τσίπρα «να μην διανοηθεί ο ίδιος ή η κυβέρνησή του να βάλουν τη χώρα ξανά σε τέτοιες περιπέτειες όπως το 2015.», γιατί όπως υποστήριξε «θα μας βρουν πολύ σκληρά απέναντι».

Τέλος, ο Λ. Αυγενάκης, ζητά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «να δώσουν τέρμα στα σενάρια που καλλιεργεί η «συμμορία» της δραχμής και της πεντάρας»...

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: