23.3.17

Ο Αντέννα έδιωξε τον Τζώνη Καλημέρη με το γνωστό του «τακτ»...


Και στην περίπτωση του Τζώνη Καλημέρη ο Αντέννα ακολούθησε τη συνήθη τακτική να διώχνει, στο...
μέσον της τηλεοπτικής σεζόν, όποιον δεν έπιασε τους στόχους που είχαν τεθεί.

Το ίδιο είχε κάνει και με τον διευθυντή Προγράμματος Γιάννη Λάτσιο το 2014, το ίδιο έχει επαναλάβει και με αρκετούς διευθυντές Ειδήσεων, όπως πρόσφατα με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο. Με τον ίδιο τρόπο οδήγησε στην έξοδο τη Μαρία Χούκλη τον Ιανουάριο.

Στον Τζώνη Καλημέρη ο αντιπρόεδρος του σταθμού Θοδωρής Κυριακού και ο γενικός διευθυντής Στρατής Λιαρέλλης καταλόγιζαν πλήρη αποτυχία στο σχεδιασμό τκαι στο κόστος του φετεινού ψυχαγωγικού προγράμματος.

Ειδικότερα, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την πορεία του talent show, Rising Star -ούτε στο γενικό σύνολο, ούτε στα νεανικά κοινά, στα οποία εξακολουθούν να δίνουν μεγάλο βάρος οι διαφημιστικές εταιρείες. Η απογοήτευσή τους δεν προέκυψε όταν ο Σκάι άρχισε να μεταδίδει το Survivor, που σαρώνει τα πάντα κάθε βράδι. Ήταν εμφανής από το ξεκίνημα. Οι επιδόσεις τής πανάκριβης παραγωγής ήταν κάτω από τους στόχους, ενώ και η παρουσίαση από τον Γιώργο Λιάγκα κρινόταν εξαρχής ως ανέμπνευστη και υποτονική.

Ακόμη χειρότερη ήταν η αποτίμηση για το παιχνίδι Lucky Room, που μεταδίδεται κάθε βράδι μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το παιχνίδι, αντί να ανεβάζει την τηλεθέαση, την έριχνε. Έτσι, αποφασίστηκε η διακοπή της μετάδοσής του, με συνοπτικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί σφόδρα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Αρνητική ήταν η κρίση τους και για τα σήριαλ του prime time, τα οποία έχαναν στα νεανικά κοινά από τον Alpha -πριν ξεκινήσει το Survivor.

Έτσι, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Τζώνη Καλημέρη και ανακοινώθηκε με ανακοίνωση δυο αράδων, όταν το 2014 η πρόσληψή του είχε αναγγελθεί εν χορδαίς και οργάνοις...

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: