19.3.17

Ο καιρός σήμερα...

Ο καιρός σήμερα
Αίθριος και σχετικά ζεστός αναμένεται ο καιρός στη χώρα μας την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν...
νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 7 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 17 και τοπικά 18 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά, νοτιοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένουνε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: