18.3.17

Τραμπ: Εξαιρετική η συνάντηση με την Μέρκελ...

Τραμπ: Εξαιρετική η συνάντηση με την Μέρκελ, αλλά της πληρώνουμε την άμυνα!
...αλλά της πληρώνουμε την άμυνα!...
Πριν καλά καλά ξημερώσει η επομένη της... «επεισοδιακής» συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με την Άνγκελα Μέρκελ στις ΗΠΑ, ο Aμερικανός πρόεδρος ανέβασε στο Twitter το...
σχόλιο του για τον σάλο που προέκυψε. 

Οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν την χθεσινή συνάντηση των δύο ηγετών στον Λευκό Οίκο δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν την αμήχανη στιγμή τους μπροστά στις κάμερες, όταν ο Τραμπ αρνήθηκε να κάνει χειραψία με την Καγκελάριο, παρ' ότι εκείνη φαίνεται ακόμα και να του το ζητάει. 

Πάντως, εκτός από το... αγαπημένο του θέμα, τα fake news, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει ευθέως την Γερμανία πως δεν πληρώνει αυτά που πρέπει στο NATO, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί «να πληρώνουν την άμυνά της», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

«Παρά όσα έχετε ακούσει από τα FAKE NEWS (σσ ψεύτικες ειδήσεις), είχα μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Παρόλα αυτά, η Γερμανία χρωστάει...», έγραψε ο πρόεδρος στο πρώτο του tweet, για να ακολουθήσει η συνέχεια μερικά λεπτά αργότερα: «τεράστια ποσά στο ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείας πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για την ισχυρή και πολύ ακριβή άμυνα που παρέχει στην Γερμανία!».




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: