31.3.17

Διαδικτυακοί «διαξιφισμοί» για Γεωργιάδη – Παπαδημούλη...

Διαδικτυακοί «διαξιφισμοί» για Γεωργιάδη – Παπαδημούλη - MediaΑκόμα μια κόντρα μέσω αναρτήσεων σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «ξέσπασε» μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του...
αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την υπόθεση της Μανωλάδας στην οποία καταδίκασε την Ελλάδα και την πρακτική της τότε κυβέρνησης, υπενθύμισε μέσω  στο Twitter πως ο Αδωνις  Γεωργιάδης πανηγύρισε την αθώωση των κατηγορουμένων της πρωτόδικης απόφασης από τα ελληνικά δικαστήρια. Και αναρωτήθηκε ποια είναι η άποψη της Νέας Δημοκρατίας για τον κ. Γεωργιάδη μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

«Η απόφαση του ευρωπ. δικαστηρίου για την Μανωλαδα, είναι ηχηρός κόλαφος για το ελληνικό δικαστήριο που αθώωσε τους κατηγορούμενους "Ράμπο".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πανηγύρισε την αθώωση των κατηγορουμένων για την Μανωλαδα. Μετά την απόφαση- κόλαφο του ευρωπ.δικαστηρίου, τι λέει η ΝΔ;» έγραψε στον λογαριασμό του.

Στις αναρτήσεις Παπαδημούλη απάντησε μέσα από σειρά αναρτήσεων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Κύριε Παπαδημούλη μια και μου απευθύνετε ερωτήματα από δημοκρατική ευαισθησία, για την διάλυση της Βουλής της Βενεζουελας από τον Μαδούρο;» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες από μια αφίσα από το κέντρο της Νέας Υόρκης όπου αναφέρονται στα «θύματα του κομμουνισμού» λέγοντας πως:

«Όσο εμείς κάνουμε Μουσεία Μπελογιάννη στη Νέα Υόρκη έχουν τέτοιες αφίσες ακόμη και στο Κέντρο της πόλεως...»
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: