18.3.17

Ο φιγουρατζής, ο δουλευταράς και η εξαφανισμένη...

Ο φιγουρατζής, ο δουλευταράς και η εξαφανισμένηΜια διδακτική ιστορία από τον άγριο κόσμο των media που κόστισε 65 ευρώ το κεφάλι…

Μπορεί να έχουν γίνει άνω κάτω, επειδή κάποιοι κατάφεραν να πληρωθούν και κάποιοι άλλοι όχι… αλλά και στις...
δύο περιπτώσεις η ευθύνη ανήκει – αποκλειστικά, στους δικηγόρους. Και για τους «τυχερούς» και για τους άτυχους!

Οι τελευταίοι, μετά από εισήγηση συναδέλφου τους προσέλαβαν το λάθος άνθρωπο! Πλήρωσαν περίπου 45 ευρώ (το κεφάλι) για τις επισχέσεις και άλλα 20 ευρώ (το κεφάλι) για τα ασφαλιστικά… και το αποτέλεσμα είναι γνωστό!

Έκτοτε η συνάδελφος τους εξαφανίστηκε. Αντίθετα ο «φωστήρας» που τους πρότεινε συνεχίζει να εμφανίζεται στις τηλεοράσεις, της κρατικής συμπεριλαμβανομένης!

Οι «τυχεροί» που έκαναν λιγότερο θόρυβο και ακολούθησαν τις οδηγίες του συνδικαλιστικού τους οργάνου… βασίστηκαν στον σωστό άνθρωπο… Δουλευταράς, προνοητικός και κυρίως αποτελεσματικός! Απτά αποτελέσματα και μετρήσιμα (σε ευρώ)!

Τι έκανε; Δούλεψε την υπόθεση που του ανατέθηκε… ενώ στις κρίσιμες συναντήσεις με τις τράπεζες δεν έκανε τον φιγουρατζή… άκουγε, παρατηρούσε και σημείωνε… και ανταμείφθηκε, όπως και οι πελάτες του, αφού είχε εντοπίσει πού πρέπει να «χτυπήσει»! Και όντως χτύπησε φλέβα χρυσού!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: