28.3.17

Νέες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας...



...στον Εύοσμο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος τραυματίας...
Η ανείπωτη τραγωδία  που σημειώθηκε τις 3:30 τα ξημερώματα...

στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έκοψε το νήμα της ζωής σε τέσσερα νεαρά άτομα, ενώ ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Τώρα νέες εικόνες από το σημείο του τραγικού περιστατικού έρχονται στη δημοσιότητα.








Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «voria.gr», o 17χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και φέρει πολλαπλά τραύματα στα πλευρά και τον θώρακα.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. Οι γιατροί προσπαθούν να κρατήσουν σε ισορροπία τις ζωτικές του λειτουργίες, περιμένοντας να κυλήσει το πρώτο 24ωρο ούτως ώστε να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της υγείας του.

 Υπενθυμίζεται πως το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαροί -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε περίφραξη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ένα πέμπτο απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης...

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: