31.3.17

Διχασμός για ευρώ και «διαπραγματεύσεις για όσο χρειαστεί»...

Δημοσκόπηση "Palmos Analysis" στο tvxs...
 Τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, παρά τις όποιες καθυστερήσεις, ώστε να επιτευχθεί το μικρότερο δυνατό κόστος, υποστηρίζει η...
συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr. Παράλληλα καταγράφεται μια ενίσχυση του ευρωσκεπτικισμού, καθώς πλέον οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι για την «παραμονή στην ευρωζώνη με κάθε θυσία». Ιδιαίτερη ανησυχία καταγράφεται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην ΕΕ, ενώ το 73% δηλώνει πως η Ευρώπη κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Το Σάββατο 1 Απριλίου θα δημοσιευτεί το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης με την πρόθεση ψήφου. 


Για τις διαπραγματεύσεις

Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, το 41% χρεώνει στην κυβέρνηση τις καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις, ενώ το 33% δηλώνει πως ευθύνονται και οι δύο. Μόλις το 19% ρίχνει την ευθύνη στους δανειστές.

Ωστόσο το 53% δηλώνει πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να συνεχιστεί για όσο χρόνο χρειαστεί με στόχο το μικρότερο δυνατό κόστος. Αντίθετα το 27% δηλώνει πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να κλείσει με οποιοδήποτε κόστος. 









Σχετικά με τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης, το 38% πιστεύει πως και μια κυβέρνηση με τη ΝΔ θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Το 24% δηλώνει πως τα αποτελέσματα με μια κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν χειρότερα και το 29% πως θα ήταν καλύτερα.

Δείτε ολόκληρη την δημοσκόπηση, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: