19.3.17

Από όλα είχε ο φετινός Ημιμαραθώνιος...

Πολιτικοί, γονείς με καρότσια, οικολόγοι, μαντιλοφορούσες: Από όλα είχε ο φετινός ΗμιμαραθώνιοςΠολιτικοί, γονείς με καρότσια, οικολόγοι, μαντιλοφορούσες...

Σε μια μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε ο φετινός ημιμαραθώνιος που...
διεξήχθη την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών ξεκίνησαν από την πλατεία Συντάγματος, άλλοι για τον κυρίως αγώνα και άλλοι για τους δύο μικρότερους των 3 και 5χλμ.

Στον αγώνα συμμετείχαν και πολιτικοί όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Σταύρος Θεοδωράκης, οικολόγοι με μηνύματα κατά του λιγνίτη, γονείς ακόμα και με μωρά παιδιά στην αγκαλιά ή στα καρότσια αλλά και γυναίκες με μαντίλα.

Για την ιστορία τον ημιμαραθώνιο κέρδισε ο Γιάννης Ζερβάκης από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βιτσέντζος Κορνάρος. Δεύτερος τερμάτισε ο αθλητής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Γκελαούζος και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσόλης από τον ΓΑΣ Ιλισσός. Τα μετάλλια τους απένειμε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Πρώτη γυναίκα η Ουρανία Ρεμπούλη από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος, δεύτερη η Deniz Dimaki από τον ΓΑΣ Ιλισσός και τρίτη η Ειρήνη-Ρια Μιχάλα από τον ΣΑΠΚ Νεάπολης με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου να κάνει την απονομή.

Στα 5χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Κάλλιας και πρώτη η Αναστασία Καρακατσάνη. Στα 3χλμ. πρώτος έκοψε το νήμα ο Γιώργος Μίνος και πρώτη η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ομάδα του Ποταμιού

 
Μια γυναίκα με μαντήλα έτρεξε στον φετινό αγώνα
 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ετοιμάζεται για τον αγώνα
 
Δεν έλειψαν και οι όμορφες παρουσίες
 
Ακόμα και με μωρά στην αγκαλιά έτρεξαν κάποιοι
 
Άλλοι πάλι έτρεξαν με τα μωρά στο καρότσι
 
Οι οικολόγοι της Greenpeace έτρεξαν με μήνυμα κατά του λιγνίτη
 
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έτοιμος για τον αγώνα
 
Τους νικητές των ανδρών βράβευσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης
 
Τις νικήτριες των γυναικών βράβευσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: