25.3.17

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός...

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο και μόνο στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα...
αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το βράδυ  στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεία από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα είναι δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: