23.3.17

Η Τερέζα Μέι επισκέφθηκε τα θύματα...

Επίθεση στο Λονδίνο: Η Τερέζα Μέι επισκέφθηκε τα θύματα στο νοσοκομείοστο νοσοκομείο...

Τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, προκειμένου να...
ενημερωθεί για την κατάστασή τους και να εκδηλώσει εμπράκτως τη συμπαράσταση και τη στήριξή της.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός παρέμεινε για τουλάχιστον 40 λεπτά στο νοσοκομείο, συνομιλώντας με τα αρκετούς από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τη δράση του 52χρονου τζιχαντιστή Khalid Masood, το όνομα του οποίου ανακοίνωσε η Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία, ένα 24ωρο μετά την επίθεση στη γέφυρα του Ουέστμινστερ και έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργίας, ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει το νοσοκομείο στο οποίο εμφανίστηκε η Τερέζα Μέι. «Ήταν μία προσωπική επίσκεψη. Δεν θα δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Βρετανίδα πρωθυπουργός δέχθηκε σωρεία τηλεφωνημάτων από ξένους ηγέτες. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο συνομίλησε με τους Ντόναλντ Τραμπ (πρόεδρος των ΗΠΑ), Άνγκελα Μέρκελ (Καγκελάριος της Γερμανίας), Φρανσουά Ολάντ (Πρόεδρος της Γαλλίας), Πάολο Τζεντιλόνι (Πρωθυπουργός της Ιταλίας), Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ (Πρόεδρος της Κομισιόν), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Πρόεδρος της Τουρκίας), Τζαστίν Τριντό (Πρωθυπουργός του Καναδά), Κλάους Γιοχάνις (Πρόεδρος της Ρουμανίας) και τον Βασιλιά Αμπντουλάχ II της Ιορδανίας...


protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: