19.3.17

Τρίτη μέρα άφαντος ο Σώρρας...

Τρίτη μέρα άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας Για τρίτη ημέρα παραμένει άφαντος ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, που αναζητείται ώστε να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, αφού καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.
Αν και...
αποκλείεται να έχει φύγει από την χώρα αεροπορικώς, εν τούτοις, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το να έχει διαφύγει ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς την Λατινική Αμερική! 
Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: