31.3.17

Έντονες αντιδράσεις για τις εκφράσεις Πάγκαλου...


...για τον Νίκο Μπελογιάννη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα όσα δήλωσε σήμερα για τον Μπελογιάννη ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε...
σκληρές εκφράσεις και μάλιστα στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις τόσο από το ΚΚΕ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους κυβερνητικούς εταίρους.

«Βράζουμε στο ζουμί μας τώρα, εδώ πέρα, ποιος… Ο κόσμος στ’ αρχ… του ο Μπελογιάννης, δηλαδή… Με συγχωρείς», είπε on air ο κ. Πάγκαλος με τον δημοσιογράφο να του λέει «ντροπή» και τον άλλοτε υπουργό Εξωτερικών να συνεχίζει.

«Γιατί; Ο Ιησούς Χριστός είναι; Ένας κομμουνιστής ηγέτης ήταν που μπήκε να ανασυστήσει το ΚΚΕ, ενώ το ΚΚΕ είχε την γραμμή της αυτοδιάθεσης της Μακεδονίας», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος εν συνεχεία κατέκρινε την παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια μαζί με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου του απάντησε άμεσα μέσω Twitter: "Ο Μπελογιάννης έμεινε στην Ιστορία ως ήρωας. Ο Πάγκαλος προκαλεί για να μείνει στη δημοσιότητα έστω και ως υβριστής"



Από το Γραφείο του ΚΚΕ απάντησαν πως: "Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο είναι ανυπόληπτο πολιτικό πρόσωπο" Τέλος από τους ΑΝ.ΕΛ σχολίασαν ότι: "οι χαμηλού επιπέδου χαρακτηρισμοί και αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου δεν αξίζουν σχολιασμού"...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: