23.3.17

Βήμα συμπόρευσης Μπαργιώτα - ΔΗΣΥ...



Τη σύμπλευσή του με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σηματοδοτεί -όπως όλα δείχνουν- η παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή Λάρισας Κώστα Μπαργιώτα σε...
εκδήλωση του συμμαχικού σχήματος ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΔΗΣΟ-Κινήσεων Πολιτών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη θεσσαλική πρωτεύουσα. 

Διοργανωτής ήταν το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ομιλητής οι Β. Κεγκέρογλου (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, γραμματέας της  Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ.), Θ. Μαργαρίτης(μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ), Φ. Πετσάλνικος  (στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ) και Γ. Καρκανιάς (από τις Κινήσεις Πολιτών).

Ο Κώστας Μπαργιώτας, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, είχε αποχωρήσει τους προηγούμενους μήνες από το Ποτάμι και εξέφραζε τη θέση υπέρ ενός ισχυρού φορέα στην Κεντροαριστερά. Συγκεκριμένα, όπως είχε τονίσει στις αρχές του χρόνου, «η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αποτελέσει μια βιώσιμη ενδιάμεση λύση για δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα». Επίσης, υπενθυμίζεται ότι είχε συνυπογράψει μαζί με τους βουλευτές της ΔΗ.ΣΥ. και τρεις ακόμη ανεξάρτητους βουλευτές κοινή ερώτηση προς την υπουργό Εργασίας για το αλαλούμ με τον ΕΦΚΑ. 

Η συμμετοχή του στην εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοίγει το δρόμο και για την ένταξή του στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία πιθανολογείται να πάρει σάρκα και οστά το προσεχές διάστημα, ενδεχομένως πριν το συνέδριο του Ιουνίου...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: