23.3.17

Καραμανλής: Ο πιο αποτυχημένος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης...






















Επίθεση από ΤΑ ΝΕΑ: Ο Καραμανλής εχει κερδίσει επαξίως τον τίτλο του πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης...
Το άρθρο υπογράφει ο Μιχάλης Μητσος ("Αγιογραφίες): Επί της θητείας του το χρέος και τα ελλείμματα εκτινάχθηκαν, η Αθήνα κάηκε, ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παρέλυσε και οι προσλήψεις στο Δημόσιο, έφτασαν σε ύψος - ρεκόρ. 
Ολα αυτά θα...
ηταν αρκετά για να ρίξουν την κυβέρνηση του: Το τελειωτικό χτύπημα όμως, δόθηκε από ένα σκάνδαλο για το οποίο ίσως να μην αποδοθεί δικαιοσύνη ποτέ.
Λίγο νωρίτερα ο αρθρογράφος  ανέφερε, πως, δικαιολογημένα οι μοναχοί φώναζαν εν χορώ "Χριστός ανέστη", κι αποθέωναν τον ηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος με την σειρά του, ευχαριστούσε, ως όφειλε τον Θεό και την Παναγία.
"Αλλά ο Κώστας Καραμανλής και τα έντυπα που τον υποστηρίζουν, γιατί ακριβώς πανηγυρίζουν? Και η Νέα Δημοκρατία σε τι ακριβώς δικαιώθηκε?".
Ο Μιχάλης Μητσος λέει κι άλλα για τον Καραμανλή: Η θητεία του ήταν θλιβερή, αλλά αυτός απλώς προέδρευε. Εξού και η μετέπειτα σιωπή του: Πως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα? 
Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, ρίχνει μια δήλωση για "ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα". Fair Enough.
Kαι συμπληρώνει: Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να μας απειλεί με επιστροφή σε περίπτωση "νέων δεδομένων", ή "καταστάσεων έκτακτης ανάγκης" υπάρχει τεράστια απόσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: