20.3.17

Συνάντηση στον απόηχο των δηλώσεων για «τζάμπα μάγκες»...

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣυνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στις...
12:30, στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε την περασμένη βδομάδα -την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος- και γίνεται ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη.

Από την Πειραιώς λένε ότι θα σταλεί μήνυμα ενότητας της «γαλάζιας» παράταξης, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να διαλυθούν τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί στο εσωκομματικό πεδίο.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους στη Βουλή, ο Β. Μεϊμαράκης αποδοκίμασε τη στάση του κόμματός του να μην ψηφίσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, κάνοντας μάλιστα λόγο για για «τζάμπα μάγκες στη Ν.Δ.».

«Όταν λες εκ του ασφαλούς “δεν ψηφίζω”, είσαι τζάμπα μάγκας…» είχε πει συγκεκριμένα ο τέως πρόεδρος της Ν.Δ., επαναλαμβάνοντας τη θέση του για διακομματική συνεννόηση και συγκρότηση «εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης» και αποκλίνοντας και πάλι από τη γραμμή του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Πάμε παρέα σ' αυτό (σ.σ. στη διαπραγμάτευση) και ας σκοτωθούμε σε όλα τα άλλα! Να καταλάβουν οι ξένοι ότι μέχρι εδώ ήταν… Και να καταλάβει και ο κόσμος ότι ενωνόμαστε, γιατί αυτό δεν έχει τελειωμό, μας ταπεινώνουν…», είχε προσθέσει ο κ. Μεϊμαράκης...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: