20.3.17

Αφαντος ο Σώρρας...

Αφαντος ο Σώρρας -Η σύζυγός του ήταν στο δικαστήριο και έφυγε τρέχοντας όταν κατάλαβε ότι θα τους καταδικάσουν!Η σύζυγός του ήταν στο δικαστήριο και έφυγε τρέχοντας όταν κατάλαβε ότι θα τους καταδικάσουν!...

Αφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος την Παρασκευή καταδικάστηκε ερήμην σε...
οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση  κάτι που σημαίνει ότι αναζητείται για να μπει στη φυλακή. 

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει συσταθεί ειδική ομάδα η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του, οι οποίοι εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό βάσει σχεδίου που είχαν καταρτίσει οι δυο τους από πριν. Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η σύζυγος του καταζητούμενου βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν θα πάρει αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά έφυγε τρέχοντας, προφανώς για να ενημερώσει τον σύζυγό της και να εξαφανιστούν. 

Δεδομένων των σχέσεων του με την Πάτρα αλλά και με βάση το γεγονός ότι το όνομά του δεν βρέθηκε στις λίστες κάποιας αεροπορικής εταιρείας, στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι είναι πιθανό ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του να έχουν διαφύγει στην Ιταλία και από εκεί σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής. 

Για το λόγο αυτό έλεγχοι γίνονται στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας, σε τουριστικά γραφεία ενώ ελέγχεται και το υλικό από κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, οι απαντήσεις για το πού βρίσκεται ο καταδικασθείς για υπεξαίρεση θα βρεθούν μελετώντας τα ηλεκτρονικά του ίχνη, τη διαδρομή που ακολούθησε το βίντεο μέχρι να φθάσει στα χέρια εκείνου που το ανέβασε το youtube. Συγκεκριμένα, ψάχνουν τα «αποτυπώματα» του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να εντοπίσουν έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.

Εντωμεταξύ, το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης...


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: