31.3.17

Πολάκης σε Στουρνάρα: Καιρός να παραιτηθείς...


Την παραίτηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σε χθεσινή του ομιλία στο συνέδριο του...
Economist προχώρησε σε παρέμβαση-βόμβα για το ασφαλιστικό, ζήτησε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον κ. Στουρνάρα «5η φάλαγγα του ΔΝΤ και του Σόιμπλε» και του επισημαίνει ότι είναι «καιρός να παραιτηθείς». Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι «το σχέδιο της κυβέρνησης δεν είναι αυτό που θέλεις να υπηρετήσεις εσύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στουρνάρας δήλωσε χθες ότι «τοασφαλιστικό εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα και στη δεύτερη αξιολόγηση, γιατί, παρά τις πολυάριθμες παρεμβάσεις που έγιναν, παραμένει δαπανηρό».

Εν συνεχεία υποστήριξε ότι « σήμερα δεν είναι εφικτό στην Ελλάδα ένα επαρκές και ταυτόχρονα βιώσιμο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και πρότεινε τη συμπλήρωση του συστήματος της κοινωνικής ασφάλισης με την ιδιωτική (σε ατομική βάση) και την επαγγελματική ασφάλιση (σε επίπεδο επιχείρησης)».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: